​Over Grillgrate

“Take your Grill from good to grate” is een term die door menig Grillgrate BBQ-er gebruikt wordt.

Met het originele Raised Rail Design™ is een nieuw ontworpen BBQ systeem dat (boven)op elke bestaande barbecue geplaats kan worden. GrillGrates schroeien en roosteren voedsel beter dan de traditionele barbecues, die meer blootgesteld zijn aan directe vlammen en waarbij sappen slechts een brandstof zijn voor extra vlammen. GrillGrates houden sappen vast voor extra smaak en malsheid. De gootjes van een GrillGrate vangen het sap op om terug te laten sissen naar het voedsel.

Grillgrate is de Ultieme Upgrade met: Altijd Perfecte Grillstrepen, 30 °C meer hitte, gelijkmatige warmteverdeling, meer controle, vlamwerend, innovatief ontwerp, hard geanodiseerd aluminium, betere garing en meer smaak.

GrillGrates bieden jarenlang barbecue plezier! Met een beetje verzorging en correct gebruik, zal een set GrillGrates langer mee gaan dan uw barbecue. Een beetje verzorging komt neer op het reinigen voor het barbecueën met een traditionele draagborstel voor harde geanodiseerde GrillGrates.

THE
GRILLGRATE
GESCHIEDENIS

GrillGrate is officieel gestart in 2007, maar het verhaal begon al eerder toen de oprichters Brad & Susan elkaar ontmoeten op de hoge school en voor het eerst samen gingen grillen. Dit deden ze op de oude barbecue die ze van Brads vader kregen. Daar moesten nieuwe roosters op, zo kwamen ze op GrillGrate. GrillGrate is een familiebedrijf uit Amerika dat eigenhandig een imperium heeft opgebouwd tot het grote merk wat het nu is.  Een echt Amerikaans familiebedrijf dat uitgegroeid is tot wereldbedrijf, bekend om zijn innovatieve BBQ accessoires en oplossingen voor elke barbecue met altijd een samenstelling die past, ook op de kamado.

“Years Of Fun, Food, And Friendships” “The best part, is the people we meet along the way. From competitions and shows, to cookoffs and meeting happy customers everywhere, the GrillGrate passion is stronger than ever.”       

Ontdek
onze
Grillgrates